TARICEANU, MARE OM, MARE CARACTER….

TARICEANU, MARE OM, MARE CARACTER….

246
0
DISTRIBUIȚI

Calin Popescu Tariceanu, da din nou dovada de tupeu arogant si sfideaza cetatenii care stau la coada. El apare in imagini filmate miercuri in timp ce era apostrofat de mai multi vizitatori ai Muzeului Mineritului din Rosia Montana. Acestia ii reproseaza presedintelui ALDE ca ar fi intrat peste rand in muzeu.

Potrivit imaginilor, un vizitator ii spune lui Tariceanu ca „este bataie de joc”, „o mare personalitate” (ironic), iar presedintele Senatului spune, in replica: „Nu-mi reprosati mie, ca nu fac eu organizarea”. „La revedere dumneavoastra!”, le-a spus politicianul. Marotrul citat de Hotnews a spus ca oamenii ar fi fost iritati de faptul ca au fost nevoiti sa astepte pana cand grupul lui Calin Popescu Tariceanu, alaturi de care se mai vede in imagini si Daniel Chitoiu, si-a terminat vizita in muzeu. Tariceanu nu a raspuns la mesajul prinTariceanu care reporterul HotNews.ro a cerut clarificari, iar nimeni nu a raspuns la apelurile telefonice la muzeu. Nu e prima oara cand Tariceanu sare cu nesimtire peste o coada.

Anul trecut, News.ro l-a filmat cand a fost sa-si reinnoiasca permisul de conducere ocolind o coada de aproximativ 1.000 de persoane prin spatele cladirii DRPCIV. La sediul serviciului de permise a fost asteptat de reprezentanti ai institutiei care l-au condus in cladire si i-au facut procedurile pentru eliberarea documentului. In tot acest timp, in care Tariceanu a completat documentele si a facut fotografia pentru noul permis, publicul nu a avut permisiunea sa intre in cladire chiar daca, oficial, era ora deschiderii. – sursa – Comisarul.ro

 

 

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ