PONTA ZICE CĂ DRAGNEA VREA SĂ DEA HIDROELECTRICA PRIETENILOR DIN ISRAEL!

PONTA ZICE CĂ DRAGNEA VREA SĂ DEA HIDROELECTRICA PRIETENILOR DIN ISRAEL!

253
0
DISTRIBUIȚI

”…se doreste cu insistenta sa fie inclusa in faimosul „Fond National de Dezvoltare si Investitii” ca sa treaca pe degeaba de la Statul Roman la niste prieteni „din afara” ai celui care este azi cel mai puternic om politic din Romania!!! Deci ne invartim in cerc si pana la urma tot pierdem!”, scrie Ponta pe Facebook. Ponta afirma ca Liviu Dragnea planuieste sa instraineze cea mai profitabila companie romaneasca de stat, Hidroelectrica, catre oameni de afaceri din Israel.

Ponta aminteste cum a repus pe picioare Hidroelectrica, dupa ce a fost devalizata de „baietii destepti”, si acuza ca „baiatul destept” Liviu Dragnea doreste o dea pe „degeaba” unor prieteni „din afara”.

Postarea lui Ponta:

„In 2012 cand am venit la guvernare „Hidroelectrica” fusese devalizata intentionat si avea pierderi de peste 500 milioane RON – nimeni nu a fost vreodata macar anchetat pt asta, ce sa mai vorbim de recuperarea prejudiciului / in 2012 a fost introdusa in programul de insolventa si restructurare si in 2016 a facut profit de 1,2 Miliarde Ron / In 2017 se doreste cu insistenta sa fie inclusa in faimosul „Fond National de Dezvoltare si Investitii” ca sa treaca pe degeaba de la Statul Roman la niste prieteni „din afara” ai celui care este azi cel mai puternic om politic din Romania!!! Deci ne invartim in cerc si pana la urma tot pierdem!

Decizia de intrare in insolventa si restructurare a fost luata de mine la propunerea si cu sprijinul a doi oameni – Daniel Chitoiu Ministrul Economiei si Florin Georgescu Ministrul Finantelor / efectiv procedurile de insolventa, restructurare si management au fost realizate de Remus Borza . Acestia sunt oamenii care au salvat Hidroelectrica.

Acum „Hidroelectrica” este nu doar cea mai profitabila dar si cea mai valoroasa companie detinuta in majoritate absoluta de Statul Roman.

In urma acestei „povesti de succes” raman insa 4 probleme ( 2 din trecut si 2 in viitor) despre care nimeni nu vrea sa vorbeasca :

  1. Vorbim atat de mult in ultimii ani despre „lupta anticoruptie” si rezultatele sale extraordinare ; insa in cazul „Hidroelectrica” unde statul a fost fraudat cu cel putin 1 MILIARD de Euro pana in acest moment nu a facut nimeni NICIUN dosar penal / nu s-a recuperat NICIUN euro sau leu din banii pierduti! De ce? Cine ii protejeaza pe autori? Cine inchide ochii?

Intre timp Daniel Chitoiu si sotia sa au fost anchetati de DNA pentru niste acuze false la care judecatorii au dat achitare ( in cazul ASF – Radu Rusanu)/ Remus Borza a fost anchetat pentru un presupus conflict de interese si condamnat la un an inchisoare cu suspendare ( ca sa nu poata fi ministru) / eu sunt cercetat ani de zile de Dl Procuror Uncheselu pe motivul ca nu as fi platit taxe la un contract de inchiriere de 1000 euro ( caz clasat de Parchetul General pentru ca fapta nu exista) sau pentru ca am platit in 2008 in locul lui Dan Sova suma de 51.000 lei ! E clar ca suntem niste „fraieri”, nu? – sursa – Comisarul.ro

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ