NIMENI NU MAI VREA SA FIE PREMIER DE PAIE

NIMENI NU MAI VREA SA FIE PREMIER DE PAIE

313
0
DISTRIBUIȚI

Liviu Dragnea susține că are patru propuneri pentru funcția de premier, dar va merge la președintele Iohannis cu un singur nume, care va fi discutat mai întâi în Comitetul Eexecutiv al PSD. Anunțul a fost făcut la prima conferință de presă după demiterea în Parlament a propriului guvern. Dragnea s-a declarat absolut convins că luni preşedintele Klaus Iohannis va accepta propunerea de premier pe care el şi Călin Popescu – Tăriceanu o vor face, pentru că are ”convingerea în continuare că preşedintele Iohannis doreşte stabilitatea României”.

Liderul PSD a precizat că se caută un premier care să fie ”un om corect, un om responsabil, un om care să nu fie aventurier, capabil de implementarea programului de guvernare, care să aibă capacitate de muncă extrDragnea si Fireaaordinară, un om cinstit”.

Totodată, Dragnea a spus că programul de guvernare va suferi câteva modificări pentru flexibilizare, în condiţiile în care este vorba despre o serie de întârzieri din cauza Guvernului Grindeanu, susținând că obiectivul lor este, însă, același, dar pentru a ajunge la el, este nevooie să să schimbe ”câteva maşinuţe”.

Există voci în PSD caresusțin, însă, că indiferent de numele apărute în spațiul public, Dragnea nu are în acest moment niciunul ”sigur”. Persoanele consultate referitor la acest aspect nu au spus nici da, nici ba, având în vedere cazul Grindeanu. Foto – Comisarul.ro

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ