MASONII AVERTIZEAZA ROMANIA: DEȘTEPTAREA!

 MASONII AVERTIZEAZA ROMANIA: DEȘTEPTAREA!

244
0
DISTRIBUIȚI

masoneriaDr. Anca Nicolescu, unul dintre liderii masoneriei feminine din România, consideră că ţara noastră va putea să îşi câştige poziţia de lider în Balcani sau în Europa, doar atunci când va reuși să pună condiţii în relaţiile diplomatice sau militare, transformându-se din „cel condus”, în „conducător”.

Integrarea târzie a României în Uniunea Europeană este pusă și ea pe seama poziţiei inferioare a țării noastre, în relație cu ceilalți parteneri, preferând să-i lase pe aceștia să preia frâiele. România nu reuşeşte să devină un lider zonal, cu toate că este una dintre puţinele ţări puternice la granița balcanică în U.E. şi printre cele mai bogate din regiune.

”Cred cu tărie că am fi ajuns mult mai departe decât suntem astăzi, dacă am fi avut specialiști care să reprezinte cu adevărat interesele României la summit-urile internaţionale, care s-ar fi luptat pentru drepturile şi aspiraţiile noastre şi s-ar fi erijat în lideri ai ţărilor din Balcani. Din nefericire, aici a fost şi marea dramă a ţărilor balcanice. În timp ce în Europa Occidentală, ţările s-au coalizat imediat după Al Doilea Război Mondial şi chiar au constituit C.E.C.O – ceea ce avea să devină Uniunea Europeană de astăzi, lucru care le-au adus prosperitate, în ţările Balcanice nu a existat vreo ţară care să identifice interesele comune în regiune şi să grăbească drumul acestor ţări spre Europa.

 

 

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ