Felix zice că după Kovesi urmează ”criminalul șef Băsescu”

Felix zice că după Kovesi urmează ”criminalul șef Băsescu”

26
0
DISTRIBUIȚI

Dan Voiculescu publica pe blogul sau un scurt tex in care isi manifesta satisfactia fata de revocarea din funcție a Laurei Codruta Kovesi. El spune ca asteapta momentul in care si ”criminalul sef, Basescu” va urma.

”Lista criminalilor care au furat ani din viata unor oameni s-a mai redus cu unul. Mai sunt cel putin patru care urmeaza. Aceasta este o prima etapa, urmeaza pedepsele cu adevarat meritate”, a scris Voiculescu.

Dupa cum se stie, Voiculescu a fost incarcerat la penitenciarul Rahova din august 2014 pana in iulie 2017, dupa ce a fost condamnat de Curtea de Apel Bucuresti la zece ani de inchisoare, in dosarul privatizarii frauduloase a Institutului de Cercetari Alimentare.

Completul de judecata de la Curtea de Apel Bucuresti format din magistratii Camelia Bogdan si Alexandru Mihalcea i-a condamnat definitiv, in dosarul privatizarii ICA, pe Dan Voiculescu la 10 ani de inchisoare, pe Gheorghe Mencinicopschi, fost director al ICA, la opt ani, si pe fostul ministru Sorin Pantis la sapte ani de inchisoare. In acelasi dosar, fostul director al Agentiei Domeniilor Statului (ADS) Corneliu Popa a fost condamnat la opt ani de inchisoare, iar Jean Catalin Sandu, fost sef al Directiei Juridice din ADS, a primit sase ani de inchisoare. Tot la sase ani de inchisoare a fost condamnat Vlad Nicolae Savulescu, fost sef al Directiei de Privatizare-Concesionare din ADS. Flavius Adrian Pop, fost sef de serviciu in ADS, a fost condamnat la cinci ani cu executare. Gheorghe Sin si Constantin Baciu au primit patru ani de inchisoare cu suspendare, iar Vica Ene si Grigore Marinescu, trei ani, tot cu suspendare.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ