VANTUL A FACUT RAVAGII IN CAPITALA. DE DATA ASTA, PRIMARITA A STAT...

VANTUL A FACUT RAVAGII IN CAPITALA. DE DATA ASTA, PRIMARITA A STAT CUMINTE

180
0
DISTRIBUIȚI

Cu toate ca vantul a batut cu mare putere si a facut ravagii, in Bucuresti, primarita generala nu a mai activat niciun cod, nu a mai vorbit despre nenoriciri, multumindu-se sa iasa public si sa spuna ca Bucurestiul este foarte aglomerat pentru ca aici au fost aduse peste 50,000 de rable numai in acest an. Gabi Firea nu a precizat insa ca partidul din care face parte a fost cel care a scos taxa de mediu la inceputul lunii februarie a acestuoi an.

Asadar, rISU Ilfoveprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti-Ilfov au transmis, miercuri, că, din cauza vântului puternic, în Capitală, 146 de copaci au căzut pe 85 de maşini, fiind înregistrate 30 de intervenţii. Două persoane au fost rănite şi transportate la spital pentru îngrijiri medicale.

În judeţul Ilfov, şapte copaci au fost doborâţi de vântul puternic, o maşină fiind avariată. De asemenea, o curte a fost inundată.

Ploile şi vântul puternic din ultimele 24 de ore au afectat Capitala şi localităţi din 11 judeţe. Pompierii au intervenit pentru evacuarea apei sau pentru îndepărtarea copacilor rupţi de vijelii, anunţă, miercuri, Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă.

În Capitală, pompierii au intervenit pentru degajarea a 146 copaci, care au avariat 80 autoturisme. De asemenea, pompierii au avut alte 30 de intervenţii la bucăţi căzute dintr-un panou publicitar, stâlpi, gard, elemente de acoperiş pe fire de curent), două persoane fiind rănite şi transportate la spital.

Pompierii au mai intervenit în judeţele Argeş, Braşov, unde un copac a căzut pe două maşini aflate în curtea Crucii Roşii şi un copac a căzut pe drum, Călăraşi, Dâmboviţa, Giurgiu, Ialomiţa, Ilfov, Mureş, Teleorman, Timiş şi Constanţa. Totodată, iar porturile Constanţa Nord, Constanţa Sud, Mangalia şi Midia au fost închise.

 

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ