UITE CUM RADE PSD DE ELECTORAT – Pensionara milionara

UITE CUM RADE PSD DE ELECTORAT – Pensionara milionara

320
0
DISTRIBUIȚI

psd-covasnaPSD Covasna deschide lista pentru Senat cu o anume Tanase Ionela, care este prezentata publicului drept „pensionara”. Insa aceasta pensionara este o celebritate in Romania, fiind o cantareata de muzica populara extrem de bogata.

Tanase Ionela, asa cum o prezinta PSD, este de fapt cantareata de muzica populara Ionela Prodan. Si nu este doar o simpla „pensionara” ci si una dintre cele mai bogate femei din Romania. 

Ionela Prodan detinea, in 2012, sase proprietati si conturi de 1,5 milioane de euro. Acum, interpreta de muzica populara aproape ca si-a triplat averea. „Pensionara” PSD are acum zece case si a strans peste patru milioane de euro.

„Femeia asta are un noroc la bani cum nu s-a mai vazut. Mi se pare incredibil. Ea se ocupa personal sa cumpere imobilele, sa le reamenajeze si sa le vanda. Are case in Romania, insa si in America. A reusit sa faca avere din asta, insa a si avut bani sa ruleze, capital cum se spune. Este foarte zgarcita la bani, nu scoate din buzunar pentru nimic. In schimb, da sume mari pentru haine si accesorii. Are menajere, paznici, soferi, tot ceea ce ii trebuie”, a declarat un apropiat al Ionelei Prodan pentru presa mondena. – sursa – Aktual24.ro

 

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ