Tic, Tac, Tic, Tac….

Tic, Tac, Tic, Tac….

326
0
DISTRIBUIȚI

Dezvăluire despre cum au cumpărat Dragnea și Shhaideh, cu BANII NOȘTRI, voturile pentru moțiune! Amănunte INCENDIARE!

 România Liberă a obținut desfășurătorul ordinelor de ministru prin care au fost alocate fondurile pentru Programul Național de Dezvoltare Locală 2 (PNDL 2) în data de 15 iunie. Dirijarea preferențială a unor fonduri destinate comunităților locale a înclinat balanța moțiunii de cenzură. Cele 38 de minute în care Shhaideh a „rezolvat” moțiunea lui Dragnea. Cum au fost folosiți banii noștri în bătălia din PSD.Saidehh

Pe 15 iunie, după ce majoritatea miniștrilor  PSD, inclusiv Shhaideh, au anunțat că și-au dat demisiile  din Guvernul Grindea­nu, ministrul Dezvoltării a semnat câteva zeci de referate privind deblocarea unor fonduri din PNDL 2.

Alocări la foc automat

Acestea au primit undă verde între orele 17.01 și 17.39, ministrul rămânând după program chiar într-o zi în care își dăduse demisia din Cabinetul Grin­deanu. Cele mai interesante alocări vizează județele fidele lui Liviu Dragnea sau cele ai căror lideri erau în cumpănă înaintea moțiunii de cenzură. Astfel, la 17.01 apare referatul de aprobare a fondurilor pentru județul Ialomița, condus de Marian Neacșu, unul dintre locotenenții lui Liviu Dragnea. La 17.08 a plecat un alt referat prin care se aprobau banii pentru județul Brăila, fieful lui Mihai Tudose, cel care avea să devină premier. Peste numai un minut, la 17.09 a fost rezolvat și ordinul pentru Buzău, județ condus de Marcel Ciolacu, promovat între timp vicepremier de către Liviu Dragnea. La 17.18 a fost servit și județul Dâmbovița, fieful baronului Adrian Țuțuianu. La 17.22 a venit rândul județului Olt, controlat de baronul Paul Stănescu. La 17.32 se aprobă și referatul pentru județul Teleorman, fieful șefului PSD, Liviu Dragnea.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ