ROVANICO, ROVANICO….

ROVANICO, ROVANICO….

314
0
DISTRIBUIȚI

rovana-plumbDezvaluiri revoltatoare ale fostului consilier al lui Ciolos: Rovana Plumb a rasplatit jurnalisti obedienti de la TV cu posturi in ambasade – Aktual24.ro

Inflatia de trimbite si vuvuzele care migreaza din mocirla televiziunilor de stiri in spatiul politic sau al administratiei publice are rezultatele asteptate. Atita timp cit carierele politice sint construite pe abilitatile unei vuvuzele de succes este putin probabil sa avem o clasa politica cit de cit acceptabila”, a scris Valeriu Nicolae in Dilema Veche.

Nicolae este indignat de modul in care jurnalistii de la televiziunile de stiri inteleg sa isi faca meseria.„Ce anume ii aduce pe oamenii normali la cap la emisiunile infioratoare prezidate de papagali semeti si piti cu ego-uri umflate este o intrebare la care imi e greu sa gasesc un raspuns. Cum ajung oameni relativ inteligenti sa devina portavocile unor corupti sociopati si cum isi justifica acestia degradarea si, nu rareori, putrefactia morala este o alta intrebare la care noi, ca societate, ar trebui sa incercam sa gasim raspunsuri. Starea televiziunilor de stiri romanesti este mult mai proasta decit a societatii romanesti. Televiziunile aservite intereselor sobolanilor politico-economici au un efect devastator asupra noastra si scad rapid apetitul pentru logica sau gindire critica. Prostia, superagresivitatea si scandalul permanent sint, din pacate, legitimate de oameni cu bun-simt care fie sint in mod exceptional angajati ai Televiziunilor Bune, fie participa din cind in cind la emisiunile moderate de Xulesti”, a mai scris Nicolae.

 

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ