NICI USTUROI N-A MÂNCAT….

NICI USTUROI N-A MÂNCAT….

295
0
DISTRIBUIȚI

Dragnea-jrContinuă perchezițiile informatice la TelDrum. Pitiș, cum îi plăteai tu tunatul mașinii lui Dragnea Jr. când pe tac-su nu-l cunoșteai? Cel mai puternic Volkswagen Golf 6 din lume e în România, mai exact la Turnu Măgurele. Stă parcat în curtea fostei vile de protocol a Partidului Comunist Român, acolo unde locuiește Ștefan Valentin Dragnea, fiul liderului PSD.

Tânărul a tunat mașina, transformând Golful într-o rachetă albastră de 776 cai-putere. Acum, mașina modificată e mai puternică decât unele aparate de zbor ale Armatei române, cum ar fi avioanele de antrenament fabricate la Bacău (360 CP).

Distracția lui Dragnea Jr. a fost plătită de Tel Drum, care a achitat facturi de peste 78.000 de euro emise de mai multe firme de tuning auto, a dezvăluit RISE Project, anul acesta, pe 11 aprilie.

În schimb, în același an, Tel Drum n-a avut bani pentru stat, fiind executată silit de Fisc pentru taxe neplătite de aproape 3 milioane de lei.

Unul dintre angajații ZZTuning ne-a explicat că firma lor s-a ocupat de „exteriorul mașinii”, iar motorul a fost opera firmei grecești Exelixis.

Ferma din hotel

Hotelul Turris din Turnu Măgurele aparține familiei Dragnea, iar Tel Drum este unul dintre cei mai importanți clienți cazați. Peste 2 milioane de lei a transferat corporația teleormăneană în conturile Turris între 2007 și 2014. De banii ăștia, firma de asfaltări ar fi putut ține ocupate cel puțin 8 camere, zi de zi, în toți acei ani.

Bombonica Dragnea, fosta soție a șefului PSD, a fost până în 2014 patroana hotelului, iar cumnatul ei, Florinel Marinaș, director general.

Acum, în scripte apar oameni de paie, iar Tel Drum n-a mai făcut plăți către Turris după ce Bombonica a ieșit din firmă. Doar că la restaurantul din hotel primești bon fiscal de la ferma de porci a lui Dragnea Junior, fiul liderului PSD, și nu de la firma care administrează oficial stabilimentul. Altfel spus, dacă mănânci o ciorbă la Turris, îi dai bani lui Dragnea Jr.

Hotelul în sine nu prea a fost o afacere profitabilă

, o arată datele oficiale de la Finanțe. A generat constant datorii de peste 35 de milioane de lei, în perioada 2011-2013, iar bani au venit mai mult din alte activități decât din cazări. De exemplu, în anul 2008, camerele de hotel au produs în total 500 mii de lei, iar un magazin de carne înregistrat pe aceeași firmă a adus de aproape trei ori mai mult.

Porcii care cotizează la Tel Drum

Nu doar statul susține corporația Tel Drum, ci și un holding de companii controlat de familia Dragnea. E un sistem integrat de plăți reciproce în care firmele implicate își diminuează propriile profituri, deci și taxele către stat. Într-un final, banii sunt canalizați în conturile Tel Drum.

Cele mai mari afaceri asumate de juniorul Ștefan Valentin Dragnea sunt ferma de porci, terenurile agricole și pădurile. – sursa: Comisarul.ro

 

 

 

 

 

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ