GEORGICĂ, POTOLEȘTE-TE!

GEORGICĂ, POTOLEȘTE-TE!

687
0
DISTRIBUIȚI

vali-dinuPaul V. DINU

La 7 august 2008, primarul general al Capitalei, de atunci, Sorin Oprescu, spunea că există reţele mafiote în zona cimitirelor bucureştene care, de multe ori, ating chiar şi actul de management, făcând trimitere directă la George Georgescu, directorul Administrației Cimitirelor și Crematoriilor Umane (ACCU), pe care l-a și chemat la Comisia de Disciplină. Dar nea Georgică, care era vizat și de DNA, după cum spunea Oprescu, a făcut repede pe bolnavul, s-a internat în spital (cu tendinită) și nu a catadicsit să se prezinte, bombănind că Oprescu vrea să îl schimbe cu orice preț și că de-aia face declarații belicoase. Trei zile mai târziu, nea Georgică îi declara ”război până la capăt” lui Oprescu și îi spunea că îi face dosar penal dacă îl schimbă din funcție.

Păi cum să renunți la un asemenea post, când, ”marele bărbat” Georgescu și clica lui erau acuzați că iau de la bătrâne între 1.500 și 1.800 de lei ca să-și îngroape rudele, iar pe chitanță scria, sec 150 de lei?! Păi cum să nu se îmbogățească rapid dacă un loc de veci mai central ajungea la 9.000 de euro? Bineînțeles, fără chitanță! Până la urmă, nea Georgică a fost schimbat.

Acum, la mai bine de opt ani distanță, deghizat în pijamaua ALDE, nea Georgică, marele apropiat al soților Pandele, dă din nou târcoale și, zice lumea, ar vrea să fie din nou șef, după modelul colegului său de la Consiliul Județean Ilfov, medicul Emanuel Gabriel Botnariu, care a fost uns de madam Firea șef peste spitalele Capitalei. Merge nu? Unul la spitale, altul la cimitire? Ar face un tandm spectaculos. Alții zic că vine ”în control” ca să își șteargă niște urme.

Indiferent de situație, nea Georgică are o linie de urmat, pentru că de la Voluntari până la Capitală nu e decât o aruncătură de băț.

Eu am însă un mesaj: Nea Georgică, mai ușor cu pianul pe scări!

 

 

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ