CE SI PE CINE VOTAM?!

CE SI PE CINE VOTAM?!

427
0
DISTRIBUIȚI

Sursa – comisarul.ro

Mai sunt doar câteva zile până la declanșarea oficială a campaniei electorale și un pic mai mult de-o lună până la alegeri. Și, în afară de un nume, Dacian Cioloș, românii nu știu ce monștrii vor instala, din nou, PSD și PNL la butoanele ministerelor. Ăștia de la PNL, forțați de împrejurări și scrâșnind din dinți, au scos, de bine, de rău,  un nume. La PSD, trepanații vor vota în orb, ca boii.

Niciunul dintre aceste două partide care-și vor revendica formarea unui guvern după alegeri nu ne spune cine vor fi asasinii pe care-i vor scoate la iveală întru hăcuirea Bugetului țării după 11 decembrie.gorghiu-si-dragnea-cearta-pentru-casa-regala-video-191175

Asta ar trebui să le cerem. Să nu ne mai lăsăm duși de nas! Ia să vedem, PSD-ul o scoate iar pe Ecaterina Andronescu din formol? Iar îi dau Educația pe mâinile pline de crime? Că este deja cvasi permanentă la tembeliziuni! Dragnea a spus că l-a trimis pe Nicu Bănicioiu, autorul moral al multora dintre decesele răniților din Colectiv, să candideze la Iași în calitate de specialist. Spunând că acolo se va construi un spital regional și că Bănicioiu va ajuta autoritățile locale PSD la acest lucru! Să nu mai vorbim că Penalul României vrea un singur portofoliu: Justiția! La Externe îl „repuneți în drepturi” pe „eroul” Corlățean?

Ne-au aruncat tot felul de teme false și vom vota ce? Masa de manevră din Parlament prin care Dragnea sau Gorghiu își vor face mendrele numind tot felul de otrepe prin Guvern?

Hai să le cerem nume, fețe, competențe, standarde morale! Asta ar trebui să afăm în luna asta și ceva: pe cine propun partidele să administreze banii țării. Că listele de prezumtivi parlamentari le-am văzut. Și monștrii care colcăie pe ele!

Mai e nevoie să reamintim că presa mainstream tace, complice la acest joc sinistru?

 

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ