CASCADORII RASULUI LA POLITIA LOCALA BUCURESTI

CASCADORII RASULUI LA POLITIA LOCALA BUCURESTI

769
0
DISTRIBUIȚI

Doamna Firea stie?

Face ce face Poliția Locală București și se face de râs. Doi polițiști locali, obosiți tare după terminarea orelor de program, aghesmuiți bine, s-au gândit să iasă la o plimbare scurtă pe străzile Capitalei.

Pentru că nu au putut gândi limpede, din cauza licoarei consumate, s-au urcat într-o mașină de serviciu și au pornit în trombă. Numai că, de la Izvor, dePLB prosti la sediul mare, nu au ajuns decât până la Podul Eroilor. Acolo, B – 126 – PLB, căci despre acest autoturism este vorba, s-a înfipt într-un panou și s-a boțit. Cei doi ”locali” s-au speriat atât de tare încât au abandonat mașina cu motorul mergând, existând pericolul exploziei. Mașina a fost găsită, din fericire, destul de repede, de polițiștii de la Secția 17, aflată în imediata apropiere a locului cu pricina.

Surse din cadrul Poliției Locale București spun că în ultima vreme tot mai mulți angajați au probleme cu alcoolul, iar comandantul Ștefan Văsîi nu prea mai poate să îi potoloească.

Noi îi propunem să facă rapid curățenie pentru că primarul general nu prea știe de glumă și, chiar dacă a fost adus de la Voluntari, ”nea Văsîi” poate fi pus pe făraș pentru astfel de fapte care se petrec în ograda sa. Deocamdaă nu credem că se va întâmpla ceva, dar cu siguranță edilului șef nu îi va pica bine când va citi un raport detaliat referitor la ceea ce s-a întâmplat cu brava Poliție Locală din subordine. Hai noroc! – Cimbru Z. Ștefan

 

 

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ