Alt șef la Poliția Locală București. Tot de la Voluntari

Alt șef la Poliția Locală București. Tot de la Voluntari

145
0
DISTRIBUIȚI

Mihai Daniel Rășică, fost prefect de Ilfov și consul în Rusia, noul șef al Poliției Locale București

București. Instituția este condusă acum de Mihai Daniel Rășică, absolvent al Academiei de Poliție ”Alexandru Ioan Cuza”, fost prefect de Ilfov și consul în Federația Rusă, la Rotov pe Don.

NewsTeam.ro susține că ămotivul înlocuirii ar fi cercetarea lui Văsîi de către DNA în mai multe dosare -achizitia mașinilor de topit zăpada, a mașinilor Duster, cumparate la suprapreț, a pantofilor cumpărați pentru polițiștii locali, contracte preferentiale cu anumite bănci precum și o politică de personal haotică. De altfel, procurorii DNA au cerut documente de la Poliția Locală pentru toate aceste suspiciuni.

La 7 aprilie 2014., Mihai Daniel Rășică era numit prefect al județului Ilfov, în locul Speranței Cliseru, la propunerea lui Gabriel Oprea, ministrul Administrației și Internelor de atunci, vicepremier pentru securitate națională. Răşică, fost director în cadrul Poliției Locale Voluntari, beneficia de susţinerea PSD și a UNPR.

Rășică a fost șef de birou la cabinetul primarului de Voluntari, Florentin Pandele, consilier local și angajat la una dintre firmele fostului deputat PSD de Ilfov, Ninel Peia. La sfârșitul luni aprilie 2015, Răşică a fost numit consul general la Rostov pe Don, în Rusia.

Rășică a fost prezentat ”localilor bucureșteni” vineri dimineață în cerc restrâns.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ